Για εμας


30 χρονια εμπιστοσυνης και δημιουργιας.

Η φωτογράφηση γάμου καθώς και η φωτογράφηση βάπτισης είναι ένα αντικείμενο το οποίο η ομάδα της  Stefos Photography φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά καθώς η ιστορία της στον χώρο του γάμου και της βάπτισης ξεκινά το 1987 όταν ένα νεαρό ζευγάρι γεμάτο όρεξη για εργασία σκέφτηκε να απαθανατίζει τις μοναδικές αυτές στιγμές των ανθρώπων με έναν πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό τρόπο.

 

 

Σήμερα η Stefos Photography είναι μια ομάδα φωτογράφων και κινηματογραφιστών με εξειδίκευση στην φωτογράφηση γάμου και την φωτογράφηση βάπτισης. Τα μέλη της Stefos Photography εργάζονται με όραμα και πάθος και έχουν ως απώτερο σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας να συζητήσουμε από κοντά για την φωτογράφηση και για την κινηματογράφηση του γάμου σας ή την φωτογράφηση και την κινηματογράφηση της βάπτισής σας, να σας ενημερώσουμε για τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.